Bursluluk Sınavı

Bursluluk Sınavı

25.04.2024 34

Okul müdürümüz Hakan ÜÇYILDIZ, 21Nisan 2024 Pazar Günü Saat  10:00’da bursluluk sınavına girecek öğrencilere uyarılarda bulundu. Yaptığı açıklamada öğrenci ve velilerin bilmesi ve uyması gereken konulara değindi;
1-Öncelikle sınava girmek zorunlu değildir.
2-Sınava giren bütün öğrencilerin sınav giriş belgeleri, sınava girecekleri salonda sıralarının üzerine konmuş olacaktır.
3-Sınava gireceğiniz  salon ve sıra no’ya,  e-devletten, e okul veli bilgilendirme servisi, sınav bilgilerim sekmesinden ulaşabilirsiniz. 
4-Nüfus cüzdanınızı veya nüfus kimlik kartınızı mutlaka yanınızda getiriniz. 15 yaşından küçüklerde nüfus cüzdanlarında fotoğraf zorunlu değildir. Yeni kimlik kartı almak zorunda değilsiniz, T.C. Kimlik numaralı eski nüfus cüzdanı ile de sınava girebilirsiniz.
5-Sınava gelen öğrencilerin cep telefonu ve kol saati getirmeleri yasaktır. Her salonda duvar saati bulunacaktır.
6-Sizler kalem, silgi, kalem açacağı ve yanınızda bandajı açılmış pet şişe ile su peçete ve doktor raporuyla kullanacağınız ilaçlarınız varsa getirebilirsiniz.
7-Sevgili öğrenciler bu sınavda 3 yanlış cevap 1 doğru cevabınızı iptal edecektir. Bundan dolayı soruları cevaplarken çözemediğiniz, yorumlayamadığınız soruları boş bırakın. Zamanınız kalırsa tekrar bu sorulara döner çözmeye çalışırsınız.  
Sevgili öğrenciler 21Nisan 2024 Pazar günü gireceğiniz bursluluk sınavında hepinize başarılar diliyorum.