Küçük kardeşlerimizi ve yüreklerini ısıtmaya var mısın?

25.10.2023 72

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü tarafından Sivas Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen Hedef -Miras ve Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Saygılıyım (ÇEDES) Projeleri kapsamında bizlere emanet  olan Sevgi Evleri ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan çocuklar için el emeği örgü ürünler (bere, atkı, bebek yeleği, patik ,toka, örgü oyuncak vb) hazırlıyoruz.  Peygamberimizin de buyurduğu; " kendin için istediğini müslüman kardeşin için de istemedikçe iyiliğe erişemezsin, iyiliğe erişemedekçe de cennete giremezsin" ilkesi çerçevesinde öğrencilerimizde yardımlaşma duygusunu ve çevresine karşı empati kurabilme yeteneğini geliştirmek amacıyla  okulumuz Değerler Eğitimi Kulübümüzun yürüttüğü  bu anlamlı projede sizlerin de  değerli katkılarınızı bekliyoruz.

Ürün son teslim tarihi Kasım ayı sonudur.

25-10-2023