Öğrenci Veli Destek Sistemi(ÖVDES) Yayında

Değerli Velilerimiz,

Eğitim-öğretim yaşantısı ve gelişim dönemi problemleriyle ilgili online danışmanlık hizmeti sunmayı hedefleyen "ÖVDES: Öğrenci/Veli Destek Sistemi"ni başlatıyoruz!

Sistem Nasıl Çalışıyor?

Velilerimiz ve öğrencilerimiz platforma giriş yaparak sorularını yazabilecek. Sorular, ilgili havuza düşecek ve sorumlu psikolojik danışman/rehberlik öğretmenlerimiz tarafından alınarak yanıtlanacak.

Hangi Okulun Psikolojik Danışmanı/Rehber Öğretmeni Cevap Verecek?

Veli veya öğrenci soru oluştururken kendi okulunu seçerek sorusunu yönlendirecek. Seçilen okulun psikolojik danışman/rehber öğretmeni en kısa sürede cevaplayacaktır.

11.11.2023 131

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından öğrenci ve velilerimize kapsamlı hizmet sunmak amacıyla Öğrenci Veli Destek Sistemi(ÖVDES) hayata geçirilmiştir. Destek sistemine ulaşmak için tıklayınız.