Okul Müdürümüz Hakan ÜÇYILDIZ'ın Mesajı

Okul Müdürümüz Hakan ÜÇYILDIZ'ın Mesajı

Okul Müdürü Hakan ÜÇYILDIZ'ın Göreve Başlama Mesajı


Yeni bir yerde göreve başlamanın heyecanı başkadır. Ne kadar tecrübeli olunursanız olun her zaman yeni hissiyat oluşturur. Bu hissiyatla,


Gazipaşa Ortaokulu Müdürlüğü görevine başlamanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Yeni başladığım bu görevin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.


 Değerli Müdür Yardımcısı ve Öğretmen Arkadaşlarım; Yarınlarımızı emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin yetiştirilmesinde en önemli görevi sizlerin üstlendiğini biliyor ve bu kutsal görevde her zaman yanınızda olacağımı bu konuda en büyük destekçiniz olacağımın bilinmesini isterim. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize olan inancım tamdır.


Sevgili Öğrencilerim; Sizleri erdemli, ahlaklı, sorumluluk sahibi, kendini tanıyan ve kendini ifade edebilen, geçmişine ve geleceğine sahip çıkan, vatanını milletini seven bireyler olarak yetiştirmek, bir üst öğretim kademesine hazırlamak bizim görevimizdir. Sizlere her alanda iyi bir eğitim öğretim ortamı sunabilmek için çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizin de size verilen emekleri boşa çıkarmayıp ülkesine ve milletine yararlı insanlar olacağınızdan şüphem yoktur.


Sayın Veliler; Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yolda bizlere destek olmanız gücümüzü artıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracaktır. Okullarımız çocuklarımızı hayata hazırlayan kurumlar olarak sizlerin iş birliğine ve desteğine her zaman açık olacaktır.


Bu duygu düşüncelerle öncelikle bu görevi devraldığım Sayın Halil İbrahim TAŞCI Müdürüme hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

01.08.2023 236