15 Temmuz Yeniden Diriliş Destanı

15 Temmuz Yeniden Diriliş Destanı

Okul Müdürümüz Hakan ÜÇYILDIZ, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Okul Müdürümüz  mesajında;

 "Tarih boyunca belirli güç odaklarının yalnız kendilerine fayda sağlayacak farklı manipülasyon teknikleri ile insanlık için bedeli ne olursa olsun dünyaya nizam vermeye çalıştıkları açıktır.

 15 temmuz darbe girişiminin dünya tarihinden bağımsız olarak okunması bir hata olur, bu hadiseler incelendiğinde belirli formüllerin farklı şartlara uygun olarak değiştirilerek uygulandığı gayet net görülebilir. Böyle bakıldığında Amerikan yerlilerinin altınlarını gasp eden zihniyetle Ortadoğu'da bağımsız politikalar üretmeye çalışan bir ülkenin siyasi iktidarını kendi çıkarlarına uygun hareket edebilecek bir grupla değiştirerek bölge üzerindeki gücünü değişik hegomanya araç ve teknikleriyle arttırmaya çalışan zihniyetin temeldeki motivasyonunun aynı olduğu kesindir.

 Maksat, daha fazla güç, daha fazla para, daha fazla sömürü.

Umulur ki yaşananları iyi okuyan milletimiz, böyle olayları farkedip, 15 Temmuz'da olduğu gibi bunlara karşı tedbir almaya devam eder ve asırlardır oynanan bu kirli oyunları bozmaya muvaffak olur.

 Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır diyerek meydanlara çıkıp hayatını feda eden şehidlerimize rahmet, gazilerimize uzun ve hayırlı bir ömür diliyorum. Şehidlerimizin emaneti başımızın tacıdır." dedi

15.07.2024 58

15-07-2024