SINIF BELİRLEME KURA SONUÇLARI

29.08.2024 269

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde şube ve öğretmen seçimlerinin e-Okul üzerinden otomatik sistemle yapılacağı duyurulmuştu.

Söz konusu olan 1. Sınıf ve 5. Sınıfa öğrencilerin öğretmenleri ve sınıfların belirleneceği kura çekimleri ise bugün yapıldı.

SINIF BELİRLEME KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

MEB, 2024-2025 eğitim öğretim yılı itibariyle 1. sınıf ve 5. sınıf Öğrenci kayıtlarını e-Okul üzerinden otomatik olarak yapacak ve bakanlığın elektronik sistemi üzerinden sınıflar belirlenecek.

Kura sonuçları  e-Okul sistemi üzerinden sorgulanabilecek. Veliler ve öğrenciler, sisteme giriş yaparak şube ve öğretmen bilgilerine ulaşabilecek.

Okulumuza yeni başlayacak olan 5. sınıf öğrencilerimizin sınıf listeleri olusturuldu.

SINIF LİSTELERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SINIF BELİRLEME KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI